• M. Bob Mccabe
    Wij hebben 6 reeksen van het Rolblind de Deur voor onze suikergoedfabriek van uw bedrijf gekocht. Goede kwaliteit! De goede dienst! Wij zullen kochten ander schoon ruimtemateriaal later van uw bedrijf.
  • M. Manh
    Dit jaar gaan wij een mobiele elektronika van het telefoonscherm bouwen schone fabriek. Wij verzenden Hongkong YaNing een lijst van producten die wij, onverwacht, zij gaven me spoedig een zeer gedetailleerd citaat en tekeningen, en gaven ons heel wat goed advies hebben gewenst. De zeer professionele, goede dienst, goede productkwaliteit! Wij beslisten een orde te plaatsen.
Contactpersoon : Nicole Yu
Telefoonnummer : 86-18924660320
WhatsApp : +8613043684711

Farmaceutische Schone Zaal Pas door Doos Elektronische Koppeling

Plaats van herkomst China
Merknaam YN
Certificering CE/ISO
Modelnummer Yn-Pb-800
Min. bestelaantal PCs 1
Prijs 300USD-350USD
Verpakking Details houten geval
Levertijd 7-15 het werkdagen
Betalingscondities L/C, D/A, T/T, Western Union
Levering vermogen 5000Pcs/Month
Productdetails
Productnaam Cleanroom pas door doos Externe grootte 970*880*930mm
Interne grootte 800*800*800mm Koppelingsstructuur elektronische koppeling
Materiaal 304 SUS Functie UVsterilisatie en LEIDEN licht
Deurtype Ingebedde deur Spanning 220V/50Hz of 110V/60Hz
Hoog licht

farmaceutische schone ruimtepas door doos

,

elektronische koppelingspas door doos

,

cleanroom farmaceutische pasdoos

Laat een bericht achter
Productomschrijving

       Cleanroom Pas door de Doos van de Doospas voor Farmaceutische Schone Zaal

 

Productenbeschrijving
De statische Pasdoos voor Schone Zaal (ook pas door doos) is een hulpapparaat voor schone ruimte. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het overbrengen van kleine punten tussen schone gebieden van verschillende klassen van netheid, ook tussen schoon gebied en niet schoon gebied, om het aantal tijden te verminderen de schone ruimte wordt geopend, en om de mogelijkheid te verminderen om de schone ruimte op een minimumniveau te verontreinigen. De pasdoos wordt gemaakt van roestvrij staal en is duidelijk en vlot. De dubbele deuren worden met elkaar verbonden aan elkaar om luchtuitwisseling en kruisbesmetting effectief te verhinderen. Zij zijn uitgerust met elektronische of mechanische met elkaar verbindende apparaten en ultraviolette kiemdodende lampen.
Farmaceutische Schone Zaal Pas door Doos Elektronische Koppeling 0

Typische Toepassingen

De het farmaceutische Voedsel en Drank van de Micro-elektronicagezondheidszorg
Pas door de Instructies van de Doosconfiguratie:
1. roestvrij staal 304 materiaal, de interne boogstructuur, gemakkelijk schoon te maken.
2. Met PAO-injectieinterface en testinterface, die 304 roestvrij staal snelle schakelaar gebruiken
3. Uitgerust met vloeibare tank verzegelde het hoge rendementfilter van H14 met maat van de hoog rendement de differentiële druk.
4. met ultraviolette kiemdodende lamp, sterilisatietijd kunnen, en met sterilisatietijdopnemer willekeurig worden aangepast en
de de accumulatiefunctie van de sterilisatietijd kan willekeurig zijn plaatste of de kiemdodende lamp en de ventilator tegelijkertijd beginnen.
5. Zelf-ontwikkeld LCD paneelcontrolemechanisme met twee het magnetische sloten met elkaar verbinden. Er zijn twee soorten automatisch en hand voor gebruikers
om te plaatsen. Op de automatische wijze, kunnen de gebruikers veelvoudige functies zelf, met tijd en functievertoning, en vraagfunctie plaatsen.
6. Het kan worden geplaatst om de wijze van de ventilatorlevering tegelijkertijd automatisch te beginnen na het sluiten van de deur.
7. De ingebouwde deur, verdubbelt zwart aangemaakt glas met deshydratiemiddel.
8. Ventilator, aangepaste speciale ventilator, de regelbare tijd van de luchtlevering.
9. Afzet van de ontwerp verhoogt de nieuwe lucht (plaats in het hoog-schone gebied), interne positieve druk, het regelbare volume van de luchtlevering.
10. Keur speciale ontwerpen van gebruikers goed.
Cleanroonpassthrough de Methode van de Doosinstallatie
De installatiemethode wordt uitgegeven in een geschikte plaats voor de muur, en dan wordt het gat geopend. Het gat is over het algemeen ongeveer 10 mm groter dan de buitendiameter van het overdrachtvenster. Het overdrachtvenster wordt geplaatst in de muur, over het algemeen in het midden van de muur wordt geïnstalleerd, en is die evenwichtig en vast, met rond gemaakte hoeken of andere decoratie. De strook wordt gebruikt om het hiaat tussen het overdrachtvenster en de muur te verfraaien, en de lijmverbinding kan worden gewijzigd.

Farmaceutische Schone Zaal Pas door Doos Elektronische Koppeling 1

3. Standaard Modeltechnology parameter

 

Model Yn-Pb-500 Yn-Pb-600 Yn-Pb-750 Yn-Pb-800

(W×D×H) mm

Externe dimensie

670×580×630 770×680×730 920×830×880 970×880×930

(W×D×H) mm

Interne het Werkstreek

500×500×500 600×600×600 750×750×750 800×800×800
Kabinetsmateriaal Epoxypoeder met een laag bedekt staal/Roestvrij staal
Insidermateriaal Roestvrij staal
Koppelingssysteem Mechanische Koppeling/Elektronische Koppeling

Elektronische Koppeling of

UVlichtvoeding

220V/50Hz 220V/50Hz 220V/50Hz 220V/50Hz

 

 

Farmaceutische Schone Zaal Pas door Doos Elektronische Koppeling 2Farmaceutische Schone Zaal Pas door Doos Elektronische Koppeling 3Farmaceutische Schone Zaal Pas door Doos Elektronische Koppeling 4Farmaceutische Schone Zaal Pas door Doos Elektronische Koppeling 5Farmaceutische Schone Zaal Pas door Doos Elektronische Koppeling 6 

 
Bedrijfprofiel

 

Ons bedrijf bezet een gebied van 22.000 vierkante meter met de gemoderniseerde bureau en workshopbouw. Wij zijn verklaarde ISO 9001 en onze belangrijke producten heeft Ce-certificatie en verkregen octrooi meer dan 20 overgegaan. Wij zijn nationale verklaarde geavanceerd technische onderneming. Ons Yanning-materiaal van de merkreiniging heeft het Beroemde merk van eer „China“ gewonnen.
Wij hebben ons op het onderzoek en het ontwerp, productie, verkoop en installatie van reinigingsmateriaal en na de verkoopdiensten sinds onderneming geconcentreerd. Tot dusver, zijn wij om één van krachtigste onderneming in de reinigingsindustrie in Zuid-China gegroeid te zijn. Ons hoofdproduct behandelt verscheidene belangrijke categorieën en meer dan één honderd modeltype. Ons hoofdproduct omvat de ruimte van de luchtdouche voor persoon en lading, schone ruimte, pasdoos, schone bank, de eenheid van de ventilatorfilter, HEPA-filterdoos, het laminaire plafond enz. van de luchtstroom. Ons assortiment van de luchtfilter van primair niveau op middel en hoog rendementniveau in diverse types. Wij kunnen het volledige project van de reeks schone ruimte voor klanten vanaf gespecificeerd technisch vereiste ook construeren. Ons materiaal is wijd etc. toegepast in het ziekenhuis, gezondheidszorg, elektronika, geneeskunde, voedsel, nauwkeurige instrumenten, ruimtevaart, automobiele verwerkende industrie.

Farmaceutische Schone Zaal Pas door Doos Elektronische Koppeling 7

Marktterugkoppeling

Farmaceutische Schone Zaal Pas door Doos Elektronische Koppeling 8Farmaceutische Schone Zaal Pas door Doos Elektronische Koppeling 9