• M. Bob Mccabe
    Wij hebben 6 reeksen van het Rolblind de Deur voor onze suikergoedfabriek van uw bedrijf gekocht. Goede kwaliteit! De goede dienst! Wij zullen kochten ander schoon ruimtemateriaal later van uw bedrijf.
  • M. Manh
    Dit jaar gaan wij een mobiele elektronika van het telefoonscherm bouwen schone fabriek. Wij verzenden Hongkong YaNing een lijst van producten die wij, onverwacht, zij gaven me spoedig een zeer gedetailleerd citaat en tekeningen, en gaven ons heel wat goed advies hebben gewenst. De zeer professionele, goede dienst, goede productkwaliteit! Wij beslisten een orde te plaatsen.
Contactpersoon : Nicole Yu
Telefoonnummer : 86-18924660320
WhatsApp : +8613043684711

Professionele Laminaire Luchtstroomkamer Hardwall/Softwall met Houten Geval Verpakking

Plaats van herkomst China
Merknaam YN
Certificering CE/ISO
Modelnummer Yn-lc-2400
Min. bestelaantal 1PCS
Prijs reconsideration
Verpakking Details Eerst in karton, houten dienblad of tot als uw vereiste dan wordt gemaakt dat
Levertijd 7-15 het werkdagen
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Productdetails
Productnaam De laminaire kamer van de luchtstroom Reinigingsniveaus Klasse 100
Specificatie Pas aan Hepa QTY Volgens de grootte
Muur Hardwall of softwall Verpakking Houten geval
Termijnen CIF/EXW/FOB
Hoog licht

het systeem van het werkende ruimteplafond

,

de cabine van de grondstoffenbemonstering

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

Kamer van de de luchtstroom van de Professinaldouane de laminaire in schone ruimte voor de voedselindustrie

 

 

1. Laminaire de kamerbeschrijving van de luchtstroom

De laminaire kamer van de luchtstroom is een materiaal ter plaatse van de luchtreiniging om hoog schoon milieu te verstrekken, is een schone ruimte die het snelst en gemakkelijk creeer. Maak loodsleiding schoon bestaan uit kabinet, ventilator, prefilter en HEPA-filter, het temperen laag, lampen en andere componenten. Het kan worden opgeschort, maar ook kan gemalen steun, compacte makkelijk te gebruiken structuur zijn. Kan enige of veelvoudige verbindingen gebruiken uit gestreept schoon gebied samen te stellen.

De laminaire de kamer binnenlandse netheid van de luchtstroom kan reached100-100000class-niveau zijn, om structurele kosten van schone loods te drukken, veranderde YANING het traditionele concept schoon loodsontwerp, neemt een modulair geïntegreerd ontwerpconcept, heeft deze structuur een verscheidenheid van afzonderlijk schoon gebied, want sommige gebieden van de algemene schone schone ruimte van het klassenniveau die hoog schoon klassenniveau vereiste lokale verwezenlijking kosten doen drukken, waarbij de arbeiders en het materiaal worden gemaakt, de effectief geïsoleerde producten kunnen, de verontreiniging minimaliseren, daardoor verhogend het tarief gekwalificeerde producten.

 

2.GMP laminaire de kapvoordelen van de luchtstroom

1). Doel: De schone laminaire stroomkap is een eenheid van de luchtreiniging die een lokaal hoog schoon milieu kan verstrekken en buigzaam boven het proces kan worden geïnstalleerd die hoge netheid vereisen. De schone laminaire stroomkappen kunnen individueel of als veelvoudige stroken van schone gebieden worden gebruikt. Het apparaat is een eenrichtingsapparaat van de stroomreiniging met bovenkant, kant of bodemluchtinham en de levering van de bodemlucht, die wijd op elektronika, geneesmiddelen, precisieinstrumenten, wetenschappelijk onderzoek en andere gebieden kunnen worden gebruikt.

 

2). Principe: De schone laminaire stroomkap blaast de pre-gefiltreerde lucht in de statische drukdoos met een bepaalde windsnelheid, en dan maakt de hepafilter verticaal de druk van de bevochtigingslaag gelijk, zodat de schone luchtstromen in de werkplaats. , waarbij de netheid van het het werkgebied wordt verzekerd om de procesvereisten te bereiken.

 

3). Structuur: Er zijn drie soorten schone laminaire stroomkap met geïnstalleerde ventilator, hierboven geïnstalleerde ventilator en geïnstalleerde ventilator. De opzettende methodes worden opgeschort, vloertribune en mobiel. De structuur kan in het type van muurplaat, volledige ijzershell verf, roestvrij staal buitenshell ijzer en roestvrij staal en andere vormen worden verdeeld.

 

3. Laminaire het plafondparameter van de luchtstroom

Model Yn-Cs-23B Yn-Cs-34A Yn-Cs-68C

(W×L×H) mm

Externe dimensie

2100×3100×2590 3100×4100×2590 6100×8100×2590

(W×L×H) mm

Interne het Werkstreek

2000×3000×2200 3000×4000×1900 6000×8000×2200
Schoon Klassenniveau 1000Class (ISO6) 100Class (ISO5) 10000Class (ISO7)
Luchtsnelheid 0.3-0.5m/s 0.3-0.5m/s 0.3-0.5m/s
Lawaai ≤65dB ≤65dB ≤65dB
Halve trilling - piek ≤5um ≤5um ≤5um
Licht 40W×2 40W×4 40W×8
Voeding 220V/50Hz 220V/50Hz 220V/50Hz
Materiaal

Kader: Epoxypoeder met een laag bedekt staalroestvrij staal/Aluminium

Muur: Antistatisch strookgordijn/Zachte luchtgordijn/Plexiglas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Professionele Laminaire Luchtstroomkamer Hardwall/Softwall met Houten Geval Verpakking 0Professionele Laminaire Luchtstroomkamer Hardwall/Softwall met Houten Geval Verpakking 1