• M. Bob Mccabe
    Wij hebben 6 reeksen van het Rolblind de Deur voor onze suikergoedfabriek van uw bedrijf gekocht. Goede kwaliteit! De goede dienst! Wij zullen kochten ander schoon ruimtemateriaal later van uw bedrijf.
  • M. Manh
    Dit jaar gaan wij een mobiele elektronika van het telefoonscherm bouwen schone fabriek. Wij verzenden Hongkong YaNing een lijst van producten die wij, onverwacht, zij gaven me spoedig een zeer gedetailleerd citaat en tekeningen, en gaven ons heel wat goed advies hebben gewenst. De zeer professionele, goede dienst, goede productkwaliteit! Wij beslisten een orde te plaatsen.
Contactpersoon : Nicole Yu
Telefoonnummer : 86-18924660320
WhatsApp : +8613043684711

Het modulaire Type prefabriceerde Schone Zaal, Filter Schoonmakende Cabine voor Halfgeleider

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam Yaning
Certificering CE/FDA/UL/ISO
Modelnummer YN--CR007
Min. bestelaantal 1 reeks
Prijs To be determined
Verpakking Details plywooden
Levertijd 7-15days
Betalingscondities T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 1000+sets/month
Productdetails
Fabrieksgrootte 10000+sqm Fabrieksgeschiedenis meer dan 10 jaar
OEM/ODM Ja Garantie 1 jaar
Markt Middleast/America/EU en anderen
Hoog licht

uitdelende cabine

,

laminaire stroomcabine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Modulair Type Schoon Zaal Ontwerp en Productie voor Halfgeleider en LCD:

 

Is de schone ruimte van Yaning een speciale ontworpen ruimte om de deeltjes in de lucht, bacteriën en andere schadelijke luchtverontreinigende stoffen, en binnentemperatuur, de netheid, de binnenlandse druk, de luchtsnelheid en luchtdistributie, lawaai, trilling, en verlichting, statisch besturingselement binnen het werkingsgebied van de bepaalde vraag uit te sluiten. Dat is geen kwestie hoe de buitenverandering van luchtvoorwaarden, zijn binnen allen de originele vastgestelde vereisten van netheid, temperatuur en vochtigheid en het kenmerk van drukprestaties kan handhaven.

 

Gelieve te vertellen ons wat uw erquirements is, ontwerpen wij en manfucture het voor u volgens uw verzoek! de meesten van klanten van 50+countries kiezen ons reeds aangezien hun betrouwbare leverancier in China, wij geloven wij laten u niet neer zullen, zult u more and more betere dienst van YANING! krijgen!

 

Eigenschappen:

1. Het kan afzonderlijk worden gebruikt of worden gecombineerd.

2. Vergeleken met burgerlijk type en vervaardigde type schone ruimte van honderd schoon niveau, heeft het lage bedrijfskosten
en het snelle effect en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd.

3. Modulaire bouw, gemakkelijk om schoon niveau, goede uitbreiding en opnieuw te gebruiken, geschikte beweging te verhogen
(Het Universele wiel kan worden geïnstalleerd)

4. Het aangepaste ontwerp is welkom.

 

 

Het modulaire Type prefabriceerde Schone Zaal, Filter Schoonmakende Cabine voor Halfgeleider 0

Als pionier in cleanroom technologie, heeft Yaning tot gecontroleerde milieu's voor de elektronika, halfgeleider, geneesmiddel, voedsel, biotechnologie, nanotechnologie en andere geavanceerd technisch indutries geleid. Vandaag, vereisen de stijgende kwaliteit en proceseisen in deze en andere industrieën de controle van corpusculaire verontreiniging volgens stringente normen.

Zachte de Muur zijn Cleanrooms van de Yanings Zachte Capsule een ideale oplossing wanneer de schone luchtgebieden op kleine aan medio schaal moeten worden tot stand gebracht. Flexibel en economisch, kunnen zij gemakkelijk worden opnieuw gevestigd wanneer de toepassingsvereisten veranderen. Yaning biedt een volledige waaier van zachte muurcleanrooms aan om aan diverse bouw, de vereisten van de dimensionale en netheidsklasse te voldoen.

Het modulaire Type prefabriceerde Schone Zaal, Filter Schoonmakende Cabine voor Halfgeleider 1

Nieuw ontwerp voor uw overzicht:

Naam Cleanroom
Kader Aluminium (50*50mm)
Muur Acryl
Grootte 6*4*2.3m
FFU 6SETS
Klasse 1000
Filter Hoge effiency 99,99%
Macht 220v/50hz
Ventilator 0.175KW

 

Het modulaire Type prefabriceerde Schone Zaal, Filter Schoonmakende Cabine voor Halfgeleider 2

Terugkoppeling van cliënten:

Het modulaire Type prefabriceerde Schone Zaal, Filter Schoonmakende Cabine voor Halfgeleider 3

De workshops en tonen ruimte:

Het modulaire Type prefabriceerde Schone Zaal, Filter Schoonmakende Cabine voor Halfgeleider 4Het modulaire Type prefabriceerde Schone Zaal, Filter Schoonmakende Cabine voor Halfgeleider 5Het modulaire Type prefabriceerde Schone Zaal, Filter Schoonmakende Cabine voor Halfgeleider 6

Bedrijfsinformatie

 

Co. van de de Reinigingstechnologie van Dongguanyaning, Ltd wordt gevestigd in Humen-stad, Dongguan-stad, de provincie van Guangdong, heeft China.YANING op R&D, het ontwerp, de productie, de verkoop en de installatie van reinigingsmateriaal de nadruk gelegd. het bedrijf is geëngageerd aan de reinigingsindustrie meer dan tien jaar, de Krachtigste ondernemingen van de industrie reinigingstechnologie van de de Zuid- van China. De belangrijkste die producten op gezondheidszorg, elektronikatechnologie, biogeneeskunde, voedsel, precisieinstrumenten, ruimte, Autombile-productie, en veel andere gebieden worden gebruikt.

 

Plywoodenpakket voor uw veilige verzending:

Het modulaire Type prefabriceerde Schone Zaal, Filter Schoonmakende Cabine voor Halfgeleider 7