• M. Bob Mccabe
    Wij hebben 6 reeksen van het Rolblind de Deur voor onze suikergoedfabriek van uw bedrijf gekocht. Goede kwaliteit! De goede dienst! Wij zullen kochten ander schoon ruimtemateriaal later van uw bedrijf.
  • M. Manh
    Dit jaar gaan wij een mobiele elektronika van het telefoonscherm bouwen schone fabriek. Wij verzenden Hongkong YaNing een lijst van producten die wij, onverwacht, zij gaven me spoedig een zeer gedetailleerd citaat en tekeningen, en gaven ons heel wat goed advies hebben gewenst. De zeer professionele, goede dienst, goede productkwaliteit! Wij beslisten een orde te plaatsen.
Contactpersoon : Nicole Yu
Telefoonnummer : 86-18924660320
WhatsApp : +8613043684711

De Stroomsysteem van de het ziekenhuis Laminair Lucht, Plafond van de de Leverings Laminaire Stroom van OT het Laminaire

Plaats van herkomst China
Merknaam YN
Certificering CE/ISO
Modelnummer Yn-lc-2400
Min. bestelaantal 1PCS
Prijs reconsideration
Verpakking Details Eerst in karton, houten dienblad of tot als uw vereiste dan wordt gemaakt dat
Levertijd 7-15 het werkdagen
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Productdetails
Productnaam Laminair de Stroomplafond van de Leveringslucht Reinigingsniveaus Klasse 100
Installeert Manier Hang/gehangen plafond Gebruik Het ziekenhuis of Geneesmiddel
Verpakking Houten geval Grootte Pas aan
Macht 220V/50Hz Merknaam YN
Hoog licht

het systeem van het werkende ruimteplafond

,

de cabine van de grondstoffenbemonstering

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

OT laminair de Stroomplafond van de Leveringslucht voor Operate Zaal in het ziekenhuis

 

 

1. De laminaire Beschrijving van het de Stroomplafond van de Leveringslucht

Het plafond van de luchtstroom wordt wijd gebruikt bij verrichtingsruimte en laminaire stroomruimte als definitief filtratiesysteem. Het heeft het effect van een een hoog rendementfiltratie, een stroom en functie van de luchtstroomcompensatie. Is het schone de luchtplafond van de Anlaitechreeks de kristallisatie van de ervaring en de praktijk van de werkende ruimte die lucht leveren. Dit luchtplafond is gezet in gebruik van controle van bijna 1.000 werkende ruimten. Zijn superieure prestaties en unieke verspreider kunnen de lucht naar het het werkgebied gelijk verzenden. Het centrale die apparaat van de stroomcompensatie kan de hitte effectief elimineren updraft van laminaire stroom van het energiemateriaal wordt geproduceerd. De Anlaitech-lucht die plafondsapparaat leveren leidt een binnenlandse en buitenlandse de laagtechnologie van het weerstandsafvoerkanaal. Het gebruik van dit materiaal kan een redelijke distributie van schone ruimteluchtstroom zijn, en de binnennetheid effectief waarborgen. Het luchtplafond wordt wijd gebruikt bij verrichtingsruimte en laminaire stroomruimte als definitief filtratiesysteem. Het heeft het effect van een een hoog rendementfiltratie, een stroom en functie van de luchtstroomcompensatie. Is het schone de luchtplafond van de Anlaitechreeks de kristallisatie van de ervaring en de praktijk van de werkende ruimte die lucht leveren. Dit luchtplafond is gezet in gebruik van controle van bijna 1.000 werkende ruimten. Zijn superieure prestaties en unieke verspreider kunnen de lucht naar het het werkgebied gelijk verzenden. Het centrale die apparaat van de stroomcompensatie kan de hitte effectief elimineren updraft van laminaire stroom van het energiemateriaal wordt geproduceerd. De Anlaitech-lucht die plafondsapparaat leveren leidt een binnenlandse en buitenlandse de laagtechnologie van het weerstandsafvoerkanaal. Het gebruik van dit materiaal kan een redelijke distributie van schone ruimteluchtstroom zijn, en de binnennetheid effectief waarborgen.

 

2. De laminaire Voordelen van het de Stroomplafond van de Leveringslucht

om medische behandelingkwaliteit te verbeteren, en postoperatieve besmetting te verminderen, keuren more and more ziekenhuizen moderne medische reinigingstechnologie in de pre-Verrichtingszalen, de Werkende Theaters, Leveringszalen, ICU, Terugwinningszalen goed, enz. Het is essentieel voor schone ruimten en werkende theaters om stofvrij worden gehouden en voor te regelen vochtigheid en temperatuur. Om deze reden het noodzakelijk forlaminar stroomplafond is behoorlijk in kaart te brengen en worden gecontroleerd.

 

3. De laminaire Parameter van het de Stroomplafond van de Leveringslucht

 Model/parameter KlasseⅠ KlasseⅡ KlasseⅢ
Efficiency 99.99%
De windsnelheid (m/s) 0,45 0,3 0,23
De grootte van de luchtlevering (mm) 2600×2400 2600×1800 2600×1400
Grensdimensie (mm) 2680×2480×500 2680×1880×500 2680×1480×500
Hepagrootte en QTY 610*305*292mm 8pcs 610*305*292mm 6pcs 610*305*292mm 4pcs
Gebruiksgelegenheid KlassenⅠ Speciale schone werkende ruimte. KlassenⅡ Standaard schone werkende ruimte. KlassenⅢ Algemene schone werkende ruimte.

 

 

Bouweigenschappen van laminair stroomplafond:
HEPA-eenheid-kabinet, ventilator, HEPA-filter, handcontroleklep;
Kabinet materieel-koud-gerold staalbaksel of roestvrij staal;

 

De Stroomsysteem van de het ziekenhuis Laminair Lucht, Plafond van de de Leverings Laminaire Stroom van OT het Laminaire 0