• M. Bob Mccabe
    Wij hebben 6 reeksen van het Rolblind de Deur voor onze suikergoedfabriek van uw bedrijf gekocht. Goede kwaliteit! De goede dienst! Wij zullen kochten ander schoon ruimtemateriaal later van uw bedrijf.
  • M. Manh
    Dit jaar gaan wij een mobiele elektronika van het telefoonscherm bouwen schone fabriek. Wij verzenden Hongkong YaNing een lijst van producten die wij, onverwacht, zij gaven me spoedig een zeer gedetailleerd citaat en tekeningen, en gaven ons heel wat goed advies hebben gewenst. De zeer professionele, goede dienst, goede productkwaliteit! Wij beslisten een orde te plaatsen.
Contactpersoon : Nicole Yu
Telefoonnummer : 86-18924660320
WhatsApp : +8613043684711

Klasse 100 de Laminaire Gemiddelde Snelheid van Hood Adjustable 0.25-0.45m/S van de Luchtstroom

Plaats van herkomst China
Merknaam YN
Certificering CE/ISO
Modelnummer Yn-lc-2400
Min. bestelaantal 1PCS
Prijs reconsideration
Verpakking Details Eerst in karton, houten dienblad of tot als uw vereiste dan wordt gemaakt dat
Levertijd 7-15 het werkdagen
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Productdetails
Productnaam De laminaire kap van de luchtstroom Reinigingsniveaus Klasse 100
Gemiddelde snelheid; (Regelbaar) 0.25-0.45m/s Lawaai ≤62dB
Voeding 120/220V/50Hz Gebruik Gebruik alleen of in combinatie
Verpakking Houten geval
Hoog licht

laminair stroomplafond

,

de cabine van de grondstoffenbemonstering

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

Klasse 100 de laminaire kap van de luchtstroom om producten in schone ruimte te in quarantaine plaatsen

 

 

1. De laminaire beschrijving van de stroomkap:

De laminaire stroomkap is één van de apparaten die de exploitant van het product kunnen beschermen. Zijn hoofddoel is productverontreiniging te vermijden. De lucht van de schone ruimte wordt getrokken wordt dan gefiltreerd verticaal door het werkende die gebied gebruikend HEPA-filter gebruikend een ventilator in de hoogste voltallige vergadering wordt geïnstalleerd ISO 5 (klasse 100) eenrichtingsluchtstroom voor kritieke gebieden te verstrekken dat. Het is etc. hoofdzakelijk samengesteld uit doos, ventilator, de filter van de hoog rendementlucht, het temperen laag, lampen.

De schone laminaire stroomkap is een eenheid van de luchtreiniging die een lokaal schoon milieu kan verstrekken. Het kan buigzaam boven de procespunten worden geïnstalleerd die hoge netheid vereisen. De schone laminaire stroomkappen kunnen individueel worden gebruikt of in veelvoudige stroken van schone gebieden worden gecombineerd.

 


Afmetingen
Aangepast
Netheidsrang A
Geschat luchtvolume Berekend volgens de afmetingen
Totale macht Berekend volgens ventilatorhoeveelheid
Totale druk 280Pa
Gemiddelde verlichting 300LUX
Windsnelheid 0.45m/s%±P20%
Snelheidsregelgeving Frequentieomschakelaar of LEIDENE controle
HEPA-filter Tegenflensgel verzegelde filter
Materiaal SUS304#/SUS316#
Opzettende wijze Plafondopschorting/gemalen steun
De richting van de luchtinham Kant/bovenkant

 

2. De laminaire toepassing van de stroomkap:

1). De schone laminaire stroomkap heeft twee soorten ingebouwde ventilator en externe ventilator, en er zijn twee soorten het opzetten van methodes: hangend type en vloer-zichbevindend type.

 

2). Netheid: het stof van de het deeltjesgrootte van ≥ 0.5m in het het werkgebied ≤ 3,5 deeltjes/liter (FS209E100-klasse)

 

3). Lawaai: ≤64 Db (A)

 

4). Gemiddelde windsnelheid: 0,3 aan 0.55m/s

 

5). Vergeleken met de schone ruimte, heeft de schone laminaire stroomkap de voordelen van investering, snelheid, lage eis ten aanzien van het installatiegebouw, gemakkelijke installatie, en machtsbesparing. Het wordt wijd gebruikt in precisiemachines, elektronika, geneesmiddelen, voedsel, fijne chemische producten en andere afdelingen.

 

6). Beperkt kan de Reinigings Industrieel Co. van Hongkong Yaning, speciaal volgens klantenvereisten worden in het leven geroepen en worden vervaardigd.

 

3. De laminaire eigenschappen van de stroomkap:

1). kan alleen of in combinatie worden gebruikt.

 

2). Vergeleken met burgerlijk-gebouwde of assemblage 100 schone ruimten, heeft het minder investering, snel effect, gemakkelijke installatie en lage bedrijfskosten.

 

3). het doosmateriaal wordt gemaakt van de plaat van het kleurenstaal, hoog - de plaat van het kwaliteitsstaal, roestvrij staalplaat voor gebruikers te kiezen.

 

Klasse 100 de Laminaire Gemiddelde Snelheid van Hood Adjustable 0.25-0.45m/S van de Luchtstroom 0Klasse 100 de Laminaire Gemiddelde Snelheid van Hood Adjustable 0.25-0.45m/S van de Luchtstroom 1

 

Bedrijfsinformatie

Co. van de de Reinigingstechnologie van Dongguanyaning, Ltd wordt gevestigd in Humen-stad, Dongguan-stad, de provincie van Guangdong, heeft China.YANING op R&D, het ontwerp, de productie, de verkoop en de installatie van reinigingsmateriaal de nadruk gelegd. het bedrijf is geëngageerd aan de reinigingsindustrie meer dan tien jaar, de Krachtigste ondernemingen van de industrie reinigingstechnologie van de de Zuid- van China. De belangrijkste die producten op gezondheidszorg, elektronikatechnologie, biogeneeskunde, voedsel, precisieinstrumenten, ruimte, Autombile-productie, en veel andere gebieden worden gebruikt.

QQ20180404133950.jpgKlasse 100 de Laminaire Gemiddelde Snelheid van Hood Adjustable 0.25-0.45m/S van de Luchtstroom 3