• M. Bob Mccabe
    Wij hebben 6 reeksen van het Rolblind de Deur voor onze suikergoedfabriek van uw bedrijf gekocht. Goede kwaliteit! De goede dienst! Wij zullen kochten ander schoon ruimtemateriaal later van uw bedrijf.
  • M. Manh
    Dit jaar gaan wij een mobiele elektronika van het telefoonscherm bouwen schone fabriek. Wij verzenden Hongkong YaNing een lijst van producten die wij, onverwacht, zij gaven me spoedig een zeer gedetailleerd citaat en tekeningen, en gaven ons heel wat goed advies hebben gewenst. De zeer professionele, goede dienst, goede productkwaliteit! Wij beslisten een orde te plaatsen.
Contactpersoon : Nicole Yu
Telefoonnummer : 86-18924660320
WhatsApp : +8613043684711

Van de het Plafond de de Laminaire Lucht van de hoog rendementfiltratie Stroom van het de Stroomsysteem en Functie van de Luchtstroomcompensatie

Plaats van herkomst China
Merknaam YN
Certificering CE/ISO
Modelnummer Yn-lc-2400
Min. bestelaantal 1PCS
Prijs reconsideration
Verpakking Details Eerst in karton, houten dienblad of tot als uw vereiste dan wordt gemaakt dat
Levertijd 7-15 het werkdagen
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Productdetails
Productnaam Laminair de eenheidsplafond van de luchtstroom Reinigingsniveaus Klasse 100
Specificatie 2680×2480×500mm Hepagrootte 610*305*292mm
Hepa QTY 8pcs Installeert Manier Hang/gehangen plafond
Gebruik Gebruik alleen of in combinatie Verpakking Houten geval
Hoog licht

laminair stroomplafond

,

de cabine van de grondstoffenbemonstering

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

Klasse 100 plafond die de draagbare laminaire eenheid van de luchtstroom voor bio-geneesmiddelen hangen

 

 

1. Laminaire het plafondbeschrijving van de luchtstroom

Het luchtplafond wordt wijd gebruikt bij verrichtingsruimte en laminaire stroomruimte als definitief filtratiesysteem. Het heeft het effect van een een hoog rendementfiltratie, een stroom en functie van de luchtstroomcompensatie. Is het schone de luchtplafond van de Anlaitechreeks de kristallisatie van de ervaring en de praktijk van de werkende ruimte die lucht leveren. Dit luchtplafond is gezet in gebruik van controle van bijna 1.000 werkende ruimten. Zijn superieure prestaties en unieke verspreider kunnen de lucht naar het het werkgebied gelijk verzenden. Het centrale die apparaat van de stroomcompensatie kan de hitte effectief elimineren updraft van laminaire stroom van het energiemateriaal wordt geproduceerd. De Anlaitech-lucht die plafondsapparaat leveren leidt een binnenlandse en buitenlandse de laagtechnologie van het weerstandsafvoerkanaal. Het gebruik van dit materiaal kan een redelijke distributie van schone ruimteluchtstroom zijn, en de binnennetheid effectief waarborgen. Het luchtplafond wordt wijd gebruikt bij verrichtingsruimte en laminaire stroomruimte als definitief filtratiesysteem. Het heeft het effect van een een hoog rendementfiltratie, een stroom en functie van de luchtstroomcompensatie. Is het schone de luchtplafond van de Anlaitechreeks de kristallisatie van de ervaring en de praktijk van de werkende ruimte die lucht leveren. Dit luchtplafond is gezet in gebruik van controle van bijna 1.000 werkende ruimten. Zijn superieure prestaties en unieke verspreider kunnen de lucht naar het het werkgebied gelijk verzenden. Het centrale die apparaat van de stroomcompensatie kan de hitte effectief elimineren updraft van laminaire stroom van het energiemateriaal wordt geproduceerd. De Anlaitech-lucht die plafondsapparaat leveren leidt een binnenlandse en buitenlandse de laagtechnologie van het weerstandsafvoerkanaal. Het gebruik van dit materiaal kan een redelijke distributie van schone ruimteluchtstroom zijn, en de binnennetheid effectief waarborgen.

 

2. Laminaire het plafondvoordelen van de luchtstroom

100 de leveringsplafonds van de klassenlucht - het stofvrije van de de fabrikanten nieuwe Duitse FFA technologie van het reinigingsplafond plafond van de tweede generatie van de de stroomreiniging laminaire, laminaire stroomplafonds is schone werkende ruimte, maken de laminaire stroomafdelingen de terminal van de luchtlevering schoon, heeft het zowel efficiënt filtratie, stroom als luchtstroomcompensatieeffect. De rationaliteit van de laminaire plafondstructuur beïnvloedt direct het effect van de luchtlevering van de werkende ruimte, het reinigingsniveau, de verticale wijze van de luchtlevering, en het speciale de leveringsplafond van de roestvrij staal laminaire lucht voor de werkende ruimte: het laminaire plafond van de luchtlevering ontwikkelt zich overeenkomstig internationale en binnenlandse normen en technologieën. Meer dan tien jaar van de daadwerkelijke ervaring van het het ziekenhuisgebruik heeft geaccumuleerd, geavanceerd en de redelijke structuur, is verdeeld in Klasse I, II, III werkende ruimte, nevel van de doos de koude plaat, roestvrij staalkader, mooi en duurzaam. Het schone het plafondapparaat van de luchtlevering is in binnen- en buitenland gebaseerd op de belangrijke technologie van de lekkagebarrière. Het gebruik van dit apparaat kan de luchtstroom in de schone ruimte redelijk verdelen en effectief de netheid van de ruimte (100 oppervlakten van de luchtlevering) verzekeren.

 

3. Laminaire het plafondparameter van de luchtstroom

 Model/parameter KlasseⅠ KlasseⅡ KlasseⅢ
Efficiency 99.99%
De windsnelheid (m/s) 0,45 0,3 0,23
De grootte van de luchtlevering (mm) 2600×2400 2600×1800 2600×1400
Grensdimensie (mm) 2680×2480×500 2680×1880×500 2680×1480×500
Hepagrootte en QTY 610*305*292mm 8pcs 610*305*292mm 6pcs 610*305*292mm 4pcs
Gebruiksgelegenheid KlassenⅠ Speciale schone werkende ruimte. KlassenⅡ Standaard schone werkende ruimte. KlassenⅢ Algemene schone werkende ruimte.

 

Van de het Plafond de de Laminaire Lucht van de hoog rendementfiltratie Stroom van het de Stroomsysteem en Functie van de Luchtstroomcompensatie 0