• M. Bob Mccabe
  Wij hebben 6 reeksen van het Rolblind de Deur voor onze suikergoedfabriek van uw bedrijf gekocht. Goede kwaliteit! De goede dienst! Wij zullen kochten ander schoon ruimtemateriaal later van uw bedrijf.
 • M. Manh
  Dit jaar gaan wij een mobiele elektronika van het telefoonscherm bouwen schone fabriek. Wij verzenden Hongkong YaNing een lijst van producten die wij, onverwacht, zij gaven me spoedig een zeer gedetailleerd citaat en tekeningen, en gaven ons heel wat goed advies hebben gewenst. De zeer professionele, goede dienst, goede productkwaliteit! Wij beslisten een orde te plaatsen.
Contactpersoon : Nicole Yu
Telefoonnummer : 86-18924660320
WhatsApp : +8613043684711

De Filtereenheid FFU van de roestvrij staalh14 Hepa Ventilator

Plaats van herkomst China
Merknaam Fan Filter Unit (FFU)
Certificering CE & ISO
Modelnummer 1175
Min. bestelaantal 1
Prijs online discussion
Verpakking Details standaard de uitvoer verpakking
Betalingscondities T/T, Western Union
Levering vermogen 100 reeksen per week
Productdetails
Materiaal roestvrij staal of het staal van de poederlaag Merknaam Yaning
Macht 170W Voeding AC 110.220V/50.60Hz
luchtsnelheid 0.35-0.65m/s Luchtstroom 500-1500 m ³ /h
Filterrang klasse 100 Filterefficiency 99.995% @0.3
Garantie 12 maanden
Hoog licht

de ventilatoreenheid van de ffufilter

,

de filtereenheid van de hepaventilator

,

De Eenheid van de de Ventilatorfilter van H14hepa

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

 

FFU (de Eenheid van de Ventilatorfilter) is de combinatie van de Ventilator en de Filter, als „filtrerend materiaal van de luchtventilator die ook wordt bekend. Het hoofd is gewoonlijk geïnstalleerd in de schone levering van de ruimte einddielucht, gewoonlijk in het hijsen van de „droge“ pakkingsverbinding wordt geplaatst op het kielkader. Boven het hoofd is het deel ventilatormodule, de volgende secties voor de filter. Volgens de vereisten van netheid, kan de filter verschillende niveaus van efficiency (HEPA) of de super efficiënte filter (van ULPA), schone lucht voor schone ruimte verstrekken. De ventilatormodule, daarnaast, om de weerstand van het lagere hoofd van de hepafilter te overwinnen, maar ook de weerstand van de volledige omloop te overwinnen windt alle componenten van het kanaal, om een reeks van de verrichting van de windsnelheid te handhaven. Het flexibele hoofdsysteem had voordelen van eenvoudig ontwerp en de bouw, windsnelheid het regelen, het schone gebied is gemakkelijk om wachttijd voor een kenmerk te ruilen, daarom één van de populaire industriële schone ruimtesystemen is geworden.

 

FFU Standaard

 • De graad van netheid van klasse 1 tot 100.000 kan worden geplaatst en het kan bij individueel gebied worden geplaatst.
   
 • Omdat de rug in het plafond een lagedrukgebied is, is het potentieel van de lekkage uiterst - laag.
   
 • De baaimethode of door de muurmethode is mogelijk door de regeling van de lay-out van FFU.
   
 • Het volume van de luchtstroom kan bij elk gebied worden geplaatst.
   
 • De flexibele verhoging of de verandering van de schone ruimte zijn mogelijk door de regeling van de Eenheid van de Ventilatorfilter.
 •  
 • Eigenschappen:

   

 • 3 - sectie of de veranderlijke turbodieventilator van het snelheidsdraagvlak door aluminiumlegering wordt de gemaakt, die het meest geschikt ontworpen door computeranalyse achtervolgde, verstrekken hoog rendement en kenmerken met geringe geluidssterkte.
   
 • Een dragend handvat maakt vervoer en installatie gemakkelijker.
   
 • Een blok van de veiligheidscontactdoos voor het verbinden van stroom is het meest geschikt voor een klein schoon ruimtesysteem.
   
 • Een facultatieve ULPA-filter, die efficiency 99.9999% 0,12 microns bedraagt, is beschikbaar om aan de uiterst kritieke schone gebiedsbehoeften te voldoen.
 • De Filtereenheid FFU van de roestvrij staalh14 Hepa Ventilator 0 De Filtereenheid FFU van de roestvrij staalh14 Hepa Ventilator 1

De Filtereenheid FFU van de roestvrij staalh14 Hepa Ventilator 2