Thuis ProductenHet laminaire Systeem van de Luchtstroom

De professionele Laminaire Verspreiders 4pcs Hepa QTY van het Stroomplafond voor Werkende Zaal

Certificaat
China Hongkong Yaning Purification industrial Co.,Limited certificaten
China Hongkong Yaning Purification industrial Co.,Limited certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben 6 reeksen van het Rolblind de Deur voor onze suikergoedfabriek van uw bedrijf gekocht. Goede kwaliteit! De goede dienst! Wij zullen kochten ander schoon ruimtemateriaal later van uw bedrijf.

—— M. Bob Mccabe

Dit jaar gaan wij een mobiele elektronika van het telefoonscherm bouwen schone fabriek. Wij verzenden Hongkong YaNing een lijst van producten die wij, onverwacht, zij gaven me spoedig een zeer gedetailleerd citaat en tekeningen, en gaven ons heel wat goed advies hebben gewenst. De zeer professionele, goede dienst, goede productkwaliteit! Wij beslisten een orde te plaatsen.

—— M. Manh

Ik ben online Chatten Nu

De professionele Laminaire Verspreiders 4pcs Hepa QTY van het Stroomplafond voor Werkende Zaal

Professional Laminar Flow Ceiling Diffusers 4pcs Hepa QTY For Operating Room
Professional Laminar Flow Ceiling Diffusers 4pcs Hepa QTY For Operating Room Professional Laminar Flow Ceiling Diffusers 4pcs Hepa QTY For Operating Room

Grote Afbeelding :  De professionele Laminaire Verspreiders 4pcs Hepa QTY van het Stroomplafond voor Werkende Zaal

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YN
Certificering: CE/ISO
Modelnummer: Yn-lc-1400

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: reconsideration
Verpakking Details: Eerst in karton, houten dienblad of tot als uw vereiste dan wordt gemaakt dat
Levertijd: 7-15 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Het laminaire plafond van de luchtstroom Reinigingsniveaus: Klasse Ⅲ
Specificatie: 2600*1400*500mm HEPA-Grootte: 610*305*292mm
Hepa QTY: 4stuks adhibition: Werkende ruimte of het ziekenhuis
Maat: customed
Hoog licht:

operating room ceiling system

,

laminar flow ceiling

 

Laminaire het plafondverspreiders van de luchtstroom voor werkende ruimte in het ziekenhuis

 

1. Laminaire het plafondbeschrijving van de luchtstroom

Het laminaire plafond van de luchtstroom is een reinigingsapparaat dat in moderne het ziekenhuis werkende ruimte moet worden gebruikt. Zijn apparaat is in binnen- en buitenland gebaseerd op de belangrijke laag van lekkagetechnologie die, zich op het het plafondapparaat van de werkende ruimte schone lucht baseert, kan het gebruik van het apparaat een redelijke distributie van schone ruimtelucht zijn, effectief waarborg de binnennetheid (de oppervlakteniveau 100 van de luchtlevering). Kan wijd in het ziekenhuis schone werkende ruimte, schone afdeling, schone dierlijke ruimte en andere projecten worden gebruikt.

De gouden productie van de doosplaat, oppervlakteverf. Met de snelle ontwikkeling van moderne medische wetenschap en technologie, zijn de chirurgische technieken meer en meer eisend op de netheid van de werkende ruimte geworden. De werkende ruimte van de 100 niveau laminaire stroom is momenteel het meest ideaal. Nochtans hoe te om het aantal luchtkolonies in laminaire stroom effectief te beheren die voldoet de werkende ruimte aan de normen van de hygiëne van het luchtmilieu door het Ministerie van volksgezondheid wordt uitgegeven, en ontmoet ook de schone werkende ruimte die normen sorteert, en minimaliseert hen aan het minimum. Een nieuw onderwerp waard het onderzoeken in het beheer van schone werkende ruimten. Het laminaire plafond van de luchtlevering keurt de lucht schone technologie goed om de graad van microbiologische verontreiniging te controleren verschillend, en bereikt het vereiste dat de netheid van de lucht in het ruimtemilieu voor diverse soorten verrichtingen geschikt is; en verstrekt geschikte temperatuur en vochtigheid om schone en comfortabele chirurgische ruimteomgeving te creëren.

 

2. Laminaire de kapvoordelen van de luchtstroom

100 de leveringsplafonds van de klassenlucht - het stofvrije van de de fabrikanten nieuwe Duitse FFA technologie van het reinigingsplafond plafond van de tweede generatie van de de stroomreiniging laminaire, laminaire stroomplafonds is schone werkende ruimte, maken de laminaire stroomafdelingen de terminal van de luchtlevering schoon, heeft het zowel efficiënt filtratie, stroom als luchtstroomcompensatieeffect. De rationaliteit van de laminaire plafondstructuur beïnvloedt direct het effect van de luchtlevering van de werkende ruimte, het reinigingsniveau, de verticale wijze van de luchtlevering, en het speciale de leveringsplafond van de roestvrij staal laminaire lucht voor de werkende ruimte: het laminaire plafond van de luchtlevering ontwikkelt zich overeenkomstig internationale en binnenlandse normen en technologieën. Meer dan tien jaar van de daadwerkelijke ervaring van het het ziekenhuisgebruik heeft geaccumuleerd, geavanceerd en de redelijke structuur, is verdeeld in Klasse I, II, III werkende ruimte, nevel van de doos de koude plaat, roestvrij staalkader, mooi en duurzaam. Het schone het plafondapparaat van de luchtlevering is in binnen- en buitenland gebaseerd op de belangrijke technologie van de lekkagebarrière. Het gebruik van dit apparaat kan de luchtstroom in de schone ruimte redelijk verdelen en effectief de netheid van de ruimte (100 oppervlakten van de luchtlevering) verzekeren.

 

3. Laminaire het plafondparameter van de luchtstroom

 Model/parameter Klasse Ⅰ Klasse Ⅱ Klasse Ⅲ
Efficiency 99.99%
De windsnelheid (m/s) 0,45 0,3 0,23
De grootte van de luchtlevering (mm) 2600×2400 2600×1800 2600×1400
Grensdimensie (mm) 2680×2480×500 2680×1880×500 2680×1480×500
Hepagrootte en QTY 610*305*292mm 8pcs 610*305*292mm 6pcs 610*305*292mm 4pcs
Gebruiksgelegenheid KlassenⅠ Speciale schone werkende ruimte. KlassenⅡ Standaard schone werkende ruimte. KlassenⅢ Algemene schone werkende ruimte.

 

De professionele Laminaire Verspreiders 4pcs Hepa QTY van het Stroomplafond voor Werkende Zaal 0De professionele Laminaire Verspreiders 4pcs Hepa QTY van het Stroomplafond voor Werkende Zaal 1

Contactgegevens
Hongkong Yaning Purification industrial Co.,Limited

Contactpersoon: Nicole

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)